Lidmaatschap

Lidmaatschap

Wat krijg ik als lid van de Vereniging Flevoparkbad?

Als lid kun je vroeg- en laatzwemmen. Alleen leden kunnen dit (behalve als je als introducé meegaat met iemand die een seizoenkaart heeft). Naast het lidmaatschap, heb je een 12-badenkaart of seizoenkaart nodig. Soms kan je ook meedoen aan extra activiteiten, zoals yoga of outdoortraining.

 

Hoe word ik lid?

Je kunt je direct opgeven via dit formulier. Je kunt dan meteen vroeg- en laatzwemmen tijdens het seizoen.

 

Wat kost een lidmaatschap?

Voor slechtst € 10 per seizoen ben je lid, plus een seizoenskaart of 12-badenkaart. Meer informatie over de kosten vind je hier.

 

Lidmaatschapskaart?

Je krijgt geen kaart als bewijs van lidmaatschap. Je krijgt een verenigingssticker op je 12-badenkaart of seizoenkaart.

 

Ik wil  vroeg- en laatzwemmen. Waarom moet ik lid worden?

Het principe van een vereniging is mooi: Met elkaar, voor elkaar. Leden kunnen zich ook inzetten als vrijwilliger. Door lid te worden draag je het bad een warm hart toe en weten we wie je bent en dat je kunt komen zwemmen.

 

Actief lid / vrijwilliger

Wil je je actief inzetten voor de vereniging? Toezicht houden aan het bad? Tijdens de verenigingsuren aan de kassa zitten? Activiteiten organiseren of meehelpen met onze communicatie (website, social media, flyers, nieuwsbrieven)? Als je daar minstens 20 uur per zwemseizoen aan besteedt, staat daar een seizoenkaart voor een gereduceerd tarief (in 2023 was dit € 30) of een gratis 12-badenkaart tegenover.

 

Kan ik de Vereniging financieel steunen zonder lid te worden of te komen zwemmen?

Ja, natuurlijk, graag! Je kunt je door een mail te sturen naar info@verenigingflevoparkbad.nl. Dan draag je jaarlijks een bedrag bij van €10 of als je dat kunt missen, meer.