Vraag en antwoord

Vraag en antwoord
Kan ik een introducé meenemen?

Als je lid bent, kan dat. Leden kunnen 2x per seizoen een introducé meenemen. Bij een 12-badenkaart betaal je voor de introducé met een knipje. Met een seizoenkaart mag je tijdens de verenigingsuren (2x) kosteloos een introducé meenemen.

 

Ik ben jonger dan 18 jaar, kan ik dan ook vroeg- en laatzwemmen?

Dit hangt ervan af of je lid bent.

Ben je geen lid – maar zwem je mee als introducé – dan moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ben je wel zelf lid (en ben jij dus jonger dan 18 jaar), dan gelden de volgende regels:

– je zwemt altijd onder begeleiding (en onder verantwoordelijkheid) van een volwassene.

– de volwassene stopt met zwemmen wanneer de minderjarige stopt  met zwemmen (en omgekeerd).

Dus: een lid jonger dan 18 jaar kan wel komen zwemmen, maar alleen als hij zelf lid is én alleen onder bovenstaande voorwaarden.

 

Kan ik de Vereniging sponsoren?

Jazeker. Als je onze vereniging een warm hart toedraagt, kun je als bedrijf, instelling of particulier onze vereniging sponsoren. In het algemeen, of een specifieke activiteit. Met geld, in natura of met dienstverlening. Neem daarvoor contact met ons op op 06 2955 1846 (Teun Huijg).

 

Wat is het verschil tussen de ‘Vrienden van het Flevoparkbad’  en de Vereniging Flevoparkbad?

Onze Vereniging Flevoparkbad is begin 2014 opgericht als burgerinitiatief om de populariteit en het gebruik van het bad te vergroten. We maken het vroeg- en laatzwemmen mogelijk en organiseren activiteiten om meer bezoekers naar het bad te trekken. Als vereniging blijven we constructief in gesprek met de gemeente en volgen we de politieke besluitvorming over het Flevoparkbad op de voet. We maken ons sterk voor een groot zwembad voor Oost, met behoud van het 50-meterbad voor sport en recreatie. Naast de Vereniging is er een actiegroep ‘Vrienden van het Flevoparkbad’. Deze ontstond toen de gemeente overwoog om het Flevoparkbad te sluiten en speelde een leidende rol in het succesvolle verzet daartegen. Zij richt zich nu vooral op het kritisch volgen van  de politieke besluitvorming rond het buitenbad, maar organiseren zelf geen activiteiten.