Zwemkaarten

Zwemkaarten

Twee soorten zwemkaarten
  • een 12-badenkaart. Daarmee kan je 12x komen zwemmen.
  • een seizoenskaart. Daarmee kan je onbeperkt zwemmen. Ook mag je 2x (kosteloos) een introducé meenemen.

Let op: het maakt wat uit of je een 12-badenkaart bij de vereniging koopt of bij de gemeente. Zie hierna.

Zwemkaarten die je bij de vereniging koopt

Een seizoenkaart kan je bij ons alleen kopen vóór de opening van het zwemseizoen. Ieder lid krijgt daarover een mail. Je krijgt een korting t.o.v. de prijs die de gemeente vraagt. Het seizoen 2023 is inmiddels al begonnen. Daarom kan je niet meer via ons een seizoenkaart met korting kopen. Dit kan nog wel bij de gemeente tegen regulier tarief.

Een 12-badenkaart kan je ook tijdens het zwemseizoen – maar alleen gedurende verenigingsuren* – kopen.

Zwemkaarten die je bij ons koopt, kan je zowel bij ons tijdens verenigingsuren* als bij de gemeente tijdens de reguliere uren overdag gebruiken. Dit geldt niet  voor een 12-badenkaart die je koopt bij de gemeente. Zie hierna.

Zwemkaarten die je bij de gemeente koopt

Koop je een 12-badenkaart bij de gemeente, dan kan je die nooit bij ons gebruiken tijdens onze verenigingsuren*.

Koop je een seizoenkaart bij de gemeente (dus zonder korting), dan kan je die wél bij ons gebruiken. Maar dan moet je wel even goed lezen wat hierna staat, want het is dan wat gedoe. Het makkelijkst is als je bij ons tijdens de voorverkoop een seizoenkaart koopt.

Je wil een seizoenkaart kopen buiten de voorverkoop om

De seizoenkaart kun je alleen nog overdag kopen tijdens reguliere (gemeentelijke) uren bij de kassa van het Flevoparkbad. Meld aan de  kassamedewerker dat je lid bent van de vereniging. De medewerker plakt dan een stickertje op je seizoenkaart.
Meld je met deze kaart bij de kassa tijdens de verenigingsuren*. Na lidmaatschapscontrole krijg je ons gele stickertje erbij. Neem die eerste keer wel een betaalbewijs van je lidmaatschap en ID mee! Het is een heel “gesticker”, maar het is op dit moment de enige manier waarop onze vrijwilligers aan de kassa kunnen zien dat je lid bent en een geldige seizoenkaart hebt.

Met deze kaart kan je onbeperkt zwemmen, zowel tijdens reguliere uren als tijdens verenigingsuren*.

Je hebt een 12-badenkaart van ons

Als er nog ‘baden’ op staan plus het stickertje dat je lid bent, kun je tijdens verenigingsuren* én reguliere uren ermee komen zwemmen. Elke keer kost het je een knipje. Als je kaart op is, raden we je met klem aan tijdens verenigingsuren* weer een 12-badenkaart bij ons te kopen. Want alleen met een 12-badenkaart gekocht via de vereniging kan je zowel tijdens reguliere gemeente uren als tijdens verenigingsuren* zwemmen.

Einde seizoen en nog baden over op onze 12-badenkaart?

Je 12-badenkaart is nog een seizoen daaropvolgend geldig. Je badenkaart uit 2022 is bijv. ook nog geldig in 2023.

*Verenigingsuren:
Vroeg- en Laatzwemmen, maandag t/m vrijdag 6:30-9:30 uur en maandag t/m donderdag 18:30-20:00 uur (uitgezonderd feestdagen en evenementen).